Господня благодать солодка дуже 132

Владимир Мирошник
Люби братів – основу благодаті,
І зберігається вона з любов’ю теж.
Якщо ж свого ти не полюбиш брата,
То й благодать Господня не прийде.

* По мотивах писання преподобного Силуана Афонського