Мелодiя вiтру

Александр Вилд
Золото сяє на липці,
Літа прощальна агонія.
Виграва вітер на скрипці
Осені ніжну симфонію.

Струни глибоко зітхають,
Смичок ввись злітає, як птаха.
Бубни до речі вступають -
Дощем барабанять по даху.

Блискає в небі яскраво,
Грім досить гучно жартує.
Вітер вітають на "браво" -
Листя йому аплодує.