Асфальтнi зiрки

Сергей Лысенков
Немає жодної зірки - хмари,
Але журитися не слід.
Дивись під ноги: на асфальті
Блищать вони, там - цілий світ.

Мій шлях до дому - ніби космос:
Сузір'я серед темноти,
Їх міріади. Атмосфера
Не заважає їм цвісти.