Стривай, у очi плюнь тому...

Алексей Бинкевич
* * *

Стривай, у очі плюнь тому,
хто вигадав: «Не варто жити».
Не спокушайся на труну,
як навіть змушений завити.
Тримайся за ту божу мить,
за ті нестатки і хвороби,
і навіть намір зупинить
прийдешній день лиши без спроби.