Старий новий р к

Клавдия Дмитрив
Не встиг Новий  вступить в свої  права,
Коли Старий про себе нагадав  нам.
Як віднайти красивії  слова
І передати від душі їх вам.

Хай здійсняться  бажання  ваші всі,
Хай радість і  добро в вас не зникає.
Здоров'я  зичу ,чого зичать всі...
Хай  щастя  вас  ніколи не минає.

Достатком хай  наповниться ваш дім,
Взаємність хай  у  домі в вас  панує.
Хай  тільки добре буде в році цім,
Хай  кожен вас в  цьому житті  цінує.

Цінують,поважають вас передусім,
Щоби вершин в цім році  досягнули.
Тому  добро в своїй  душі  несім.
І  ким були, і є щоби ніколи не  забули.

Хай  злагода панує  цілий  рік,
Перепетій  ніяких  щоб не  знали.
Нехай  Господь вас  береже весь вік
Й щоб від сьогодні  тільки процвітали.

Нехай  цей  рік лиш  світло вам несе,
Щоб ви світилися від радості і щастя.
Хай успіх вам в усьому  принесе
І  мрії ваші  хай усі здійсняться.

Ще раз вітання ви мої прийміть:
Всього бажаю  від  душі вам щиро.
Старт в починаннях  правильний візьміть,
Щоб вас  ніхто й ніщо не засмутило!

                04.01.2013