Ирина Муравьёва - Позвони мне, позвони!

Тимофей Аксёнов
Ти мій номер набери:
Прошу я, заради Бога!
Через час ти протягни
Голос тихий та глибокий!

Тануть в небесах зірки.
Я забув, що значить «гордість».
Хочу я почути голос,
Хочу я почути голос:
Довгожданий голос твій!

Ти мій номер набери…

Крізь життя минають дні.
Що зі мною, я не знаю.
Заклинаю: подзвони!
Я на дзвоник твій чекаю!

Хай з’єднують знов мости
І над цим зірковим містом
Пролунає голос ніжний,
Пролунає голос ніжний:
Донесеться з висоти.

Ти мій номер набери…
 
А якщо ім’я моє
Вже пусте і вже забуто –
Відпускатиму тебе,
Знай, що плакати не буду!

Біль затихне і пройде –
Жити я не перестану!
Все одно щасливим стану,
Все одно щасливим стану,
Бо любов моя живе.