***

Алетта Дегирменджи
Ну чому закриваєм себе?
І для чого ховаєм душу?
Щоб знайти не могли ніде,
Щоб сміялись собі байдуже?

Ми ламаємо спокій весь,
Залишаючи світ без думки.
І втрачаємо усю честь,
Що ціною тепер як гумка.

Бо не знаємо, що в дрібниць
Більше змісту, ніж хтось вважає.
І не мають роки різниць,
Якщо сенсу в них вже немає...
__________________________
11.01.2013