ПМС. Юлiя Шешуряк, с украинского

Кот Лэнд Яд
               
Якщо хочеться вам віршувати
І у ліжку, і за столом, -
Безперечно, це можна назвати -
Поетичних Майстерень Синдром.

Якщо ваше бажання писати
Не руйнують ні ром, і ні бром -
Значить можна діагнозу вати
Поетичних Майстерень Синдром.

Якщо вас не лякає проблема,
Що душа ваша наче за склом,
І для віршів знаходяться теми, -
Поетичних Майстерень Синдром.

Якщо прагнете коментувати,
Вам це в радість, а не в облом -
То у вас, мушу чесно сказати,
Поетичних Майстерень Синдром.


                ПМС
 
                Кот Лэнд Яд

Если хочется вам сочинять
И в кровати, и за столом -
Это можно, конечно, назвать
Поэтических Магий Синдром.

Если ваше желанье писать
Не заглушат ни ром, ни бром,
Можно верный диагноз дать -
Поэтических Магий Синдром.

Если вас не волнует проблема,
Что душа ваша как за стеклом,
Значит есть ещё нужная тема -
Поэтических Магий Синдром.

Если любите вы обсуждать,
Если критика не в облом,
То у вас, нужно смело сказать,
Поэтических Магий Синдром.

                11.01.2013 г.