Якщо б годувались поети...

Алексей Бинкевич
* * *

Якщо б годувались поети з віршів,
хіба ж ми носили б їх потай в душі?
Ми б їх друкували на полі і небі,
за нами б ходили і сестри, і небіж,
ворожки, русалки, рибалки і ротні.
Та тільки поетам потрібна самотність...