Глобальне потеплiння

Виктор Малороссов
Птахи не можуть втрапити на південь,
Бо півночі тепер уже нема.
А з клуні репетує п"яний півень,
Що ковзани відкинула зима.

У Арктиці - глобальне потепління,
Льодяники розтанули як сон.
Покрило ескімосів ластовиння, -
Коноплі курять, дудлять самогон.

Збирають тут чукотські мандарини
І відправляють неграм в Мозамбік.
А над садами щемна пісня лине
Про Санта Клауса, різдво і Новий рік...



    6.01.2013р.