Не знаю я...

Ира Москва
Не знаю я, чому я плачу,
Не знаю я, що слід робить.
Чому вже маю таку вдачу,
Що недозволено любить?

Чому не знаю я кохання?
Любов не ллється через край?
Почуєш ти жалю зітхання
Після слова «люблю», ти так і знай!

Чом серце моє таке прохолодне?
Чому я не можу сказать «прощавай»?
З усім, що ти скажеш, я буду не згодна.
На прощання скажу лиш: Baby, bye-bye!

То, можливо, я просто не здатна кохати?
То, можливо, я просто не маю жалю?
Можливо, ніколи не зможу сказати,
Що тебе я, мій милий, так люблю!