Огонь и лед

Жанна Жарова
Роберт Фрост

ОГОНЬ И ЛЕД

Кто скажет – землю сгубит пламя,
Кто скажет – лед.
А мне знакомство со страстями
Велит быть с теми, кто за пламя.
Но если дважды мир убьет
Людская ненависть и ложь –
Я думаю, для смерти лед
Вполне хорош
И подойдет.


FIRE AND ICE

Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice.