Тайна любви - на украинском языке

Ольга Гусак
I.
Таїн кохання не розумієм.
Підем до шлюбу – жити не вмієм.
Хочемо влади, а не поради.
Самі не знаєм, чому ми раді.

Приспів:
Ти – моє щастя, ти – моя доля!
Ти – моя радість, пісня на волі.
Жменьку барвінку вирву в садочку,
Вишию шовком білу сорочку.

ІІ.
Я не зумію з іншим побратись,
Щоб у такому щасті кохатись,
Крізь заметілі бачить волошки.
Мати надію, сумніву трошки.

Приспів.