Каламбур на беларускай мове - 45

Леонид Ганчаров
Каламбур захопленага чытача  пра намінацыю "Народны паэт" на сайце  "Стихи.ру"

Забыўся пра сяброў. О, жах, забіў НА  РОДНЫХ:
На сайце дзень і ноч  чытаю я НАРОДНЫХ.
Прашу ўсіх падтрымаць хутчэй прызыў мой ВУСНЫ:
У далоні трэба пляскаць ім і цалаваць у ВУСНЫ.
 ******

Каламбур восторженного читателя о номинации "Народный поэт" на сайте "Стихи.ру"

Забыл про друзей.О, ужас, забил на роднЫх:
На сайте день и ночь читаю я нарОдных.
Прошу всех поддержать скорее призыв мой устный:
В ладоши нужно хлопать им и целовать в уста.