Ти варта багатьох речей

Адриана Швец
Солодкий мед твоїх очей.
Ти варта багатьох речей.
Ти варта, аби від життя відмовитись.

Якби ж я міг твої вуста
хоч раз поцілувати з ста
так солодко, аби тобі сподобатись.

Відчути дотик рук твоїх,
торкнутися твоїх повік,
аби змогла зі мною ти погодитись.

Беріг би мед твоїх очей.
Ти ж варта багатьох речей.
Ти варта, аби від життя відмовитись.