Нiч

Александр Вилд
Смеркається...  Замріяні тополі
Дрімають тихо-мирно вздовж дороги.
За горизонт сідає сонечко поволі...
І забуваються в темряві всі тривоги.

Чарівна ніч з"являється поважно.
Яка вона вродлива в синім платті!
В ставку жабки заквакали відважно,
Зненацька місяць освітив латаття.

Ніч оркеструє цим концертом дуже вміло,
І заворожує, співаючи пісні.
Пізніше всіх до танцю запросила.
І зникла, розчинившись в новим дні.