Чого варт?

Адриана Швец
Чого варті тепер твої руки,
брудом брехні заляпані?
Ти змінила свої парфуми,
тіло прикрасила знаками.
Ти доводиш,що стала кращою,
що під силу тобі байдужість.
Та чому, як не стало важче,
я відчуваю твою напруженність?
Може, це я себе обманюю?
Може ,дійсно, давно минулося?
Та чому ми на жодній із станцій
з тобою не розминулися?

Я тобі напишу, і залишу собі,
щоб ніколи про це не дізналася.
Може краще буде,як не знатимеш ти,
що з тобою ми разом зламалися.
Може думаєш ти, що тебе не люблю
і не чекаю твого повернення.
Я тобі напишу, а відправлю лише
чергове офіційне звернення.