Багатокутники

Лариса Лорнет
Одиноко у куті
Не стоять на самоті,
Хоч кутів мають багато -
Відрізняються від брата.
Лиш рахуючи кути,
Зможеш ім`я віднайти.
П`ять кутів – то п`ятикутник,
Шість кутів – то шестикутник,
Сім кутів – то …….
Вісім кутів – то……
Дев`ять кутів – то….