Чорний кiт

Лариса Ищенко2
 

Жив за рогом собi чорний кiт,
i його зненавидiв весь свiт.
Тiльки пiсня моя не про те,
Що у кiшок життя не просте.
 
Кажуть всi, що буде зле,
  Якщо чорний кiт дорогу перейде.
  А поки що навпаки:
  Тiльки чорному коту i не везе.

Навiть  кiшку свою за версту
Зустрiчать доводилось коту.
А ця пiсенька дуже проста:
Ой, лиха доля в того кота.

   Чорний кiт вiд  вусiв до хвоста
   Чорним був, як сама чорнота.
   Але пiсня моя загалом:
   Важко все ж бути чорним котом.