Современные украинские колядки. укр язык

Пётр Лавренчук
Колядниця,Колядниця,Колядниця,
Оббігали всю нашу околицю,
Колядували, колядували,Колядували
З Різдвом Ісусика,всіх вітали!
В двох із кумом, торбу наколядували,
А,як стали її розбирать,
З усіх усюд, помічники біжать,
Тож давайте дядько й тітко грошима!
І не важкі і не носити за плечима.