Рiздво

Инна Приходько
Різдвяна ніч, загорнута в завію,
карбує зорі, ніби срібняки.
Пестливо сина пригорта Марія,
а на Голгофі юрмляться віки.

В цю ніч святу для кожного окремо
надходить час покути і прозрінь,-
у чистім сяйві зірки Віфлеєма
встає над світом пам'ять поколінь.