Р К ЗМ

Клавдия Дмитрив
Вже  рік  змії вступив  в свої права,
Крокує впевнено  по  світу  своїм  кроком.
Не  пророкує  він  якісь дива.
Та  нехай буде  всім  щасливим  роком!

Хай  не  засмучує  ні  трішечки він нас,
Не  обіцяє те,чого не  може.
А й  добрими подіями хай  тішить нас
Й Господь нехай  нам в  цьому  допоможе!

НЕхай  не  буде в нас перепетій,
Нехай  не  буде  ні  біди,ні  горя!
Хай рік  не  буде  ,мов  той  лиходій...
Але на все це    Божа ласка  й   воля.

Нехай  задумане  здійсниться в рік  змії.
І  щоб ні  смутку,ані  втрат не  знали.
Хоч не  пророчі  ці  слова  мої,
Та хочу  ,щоб в  добрі  ми процвітали.

               02.01.2013