Ти

Юлия Меркотан
Ти безмежжя океану,
Ти стрімкі пориви вітру.
Та без тебе не можу жити,
Ти для мене, мов повітря.
Ти для мене, мов наркотик,
Ти безумство надто сильне.
Ти така тяжкая мука,
Та для мене ти єдиний.