легкий дотик

Александр Вилд
Я  не  знаю  чому,  я  не  знаю  коли  -
Тільки  сон  пам"ятаю  яскравий:
В  синім  небі  хмаринки  біленькі  пливли,
День  був  сонячний,  ніжно-ласкавий.

Я  відчув  легкий  дотик,  тo  сон  був  чи  ні?
Що  приснилось,  вже  було  зі  мною  -
І  солодкі  вуста,  і  обійми  міцні.
А  коли?  Восени  чи  весною?

Пригадав я наш сад і похилений тин,
Як  чарівно  десь  скрипка  заграла,
Білий  цвіт  прикрашав  дахи  старих  хатин.
Мою  руку  в  своїй  ти  тримала.