вiчностi буття

Александр Вилд
принишкли  трави,  тихо  навкруги.
духмяно  пахне  полином  та  м'ятою,
і  ніжністю  забутої  туги,
яка  воскресла  знову  нерозп'ятою. 

спливають  в  пам'яті  миттєвості  життя, 
з  народження  до  смерті  відображені.
поезія  -  це  вічності  буття,
щасливі  дні  і  долею  ображені.