Якби ж то з Новим Роком

Богдана Синюк
Якби ж то з Новим Роком все змінилось
Щоб лиш кохання панувало на Землі,
Щоб весело було та не хворілось,
Щоб люди вчились жити у добрі

Сама природа щоб нас не карала,
Щоб щедрою була до всіх землян,
Можливо, щоб нам вісточку прислала,
Цивілізація з зорі Альдебаран

Щоб настрій не залежав від погоди,
Здоровими щоб діточки росли,
Щоб вдалими були усі пригоди
I дихати щоб вільно ми могли