Забули

Вика Максименко
А учора від нуждини телефони рвались,
А сьогодні і не дзвонять про мене забулись.
Загулялись молодії,
Да не з моїми руками.
Загулялись молодії
Да й мене не чують,
А я жду да не діждуся,
Забули,не люблять.