Не згадають мене люди

Вика Максименко
Не згадають мене люди,
Коли не полюблять.
Не згадають молодої,
З довгою косою,
А мій милий,сизокрилий
По світу гуляє
Да на дівча молодеє
З інших боків зирка.
А воно його не чуїть,
Вуші зачиняє
Да все плачить біля нього
І прощення просить.