Духмяна любов

Лавринович Владимир Сергеевич
Так і є, відцвіли хризантеми в саду
І духмяна любов відцвіла.
Зовсім тихая ніч. Думав, що украду
Твое сердце, а ти утікла.

Облетіли троянди до пелюстка,
Відспівали нічні солов'ї.
Восьмий день я не чую від тебе дзвінка.
Де сховала ти очі свої?

Я хотів би відчути знову тепло,
Ніжних слів недосказаних гру.
Те, що з нами тоді випадково було,
Я із сердця свого не зітру.

28.12.2012 21:53
© Volodymyr Lavrynovych