Зачарований ранок

Александр Вилд
Ледь  блакитний  серпанок,
Небокрай  ще  горить.
Зачекай  тiльки  мить,
Зачарований  ранок. 

Прохолодні  й  росисті
Трави  й  квіти  тендітні.
Запишались  привітні
Вишні  в  білім  намисті.

Терпкий їх аромат
Вже привабив джмелів.
Білий цвіт облетів
І прикрасив наш сад.