Яка шалена музика луна...

Алексей Бинкевич
* * *

Яка шалена музика луна!
Від музики відлунює луна,
така, що і не знаєш, де подітись.

Сидять, затамувавши подих діти,
немов вони під впливом чаклуна...

А музика луна,
луна,
луна...