Колыбельная

Марина Денель
A Cradle Hymn.
 
Hush! my dear, lie still and slumber;
Holy angels guard thy bed,
Heavenly blessings without number
Gently falling on thy head.

Sleep my baby; thy food and raiment,
House and home, thy friends provide,
All without thy care or payment:
All thy wants are well supplied.

1885 год, Лондон

             Спи, малышка, засыпай.
             И не думай ни о чём.
             Спи спокойно, баю-бай,
             Будет хлеб и будет кров.

              Спи, любимое дитя,
              Боже пусть хранит тебя!
              Рядом все твои друзья
              Берегут тебя, любя!

                Ангелочки нежно в ушко
                Шепчут:"Деточка, усни!"
                Моя ляля, моя душка,
                Баю-баю, крепко спи.