Ангел обнiмаe нас крильми

Катруся Степанка
Ангел обнімає нас крильми
Непомітний він є між людьми
Не втямки йому що таке слава
І судити не бере такого права
Знає лиш одне - служіння нам
Яке не підвладне і літам
Воно вічне, тихе і покірне
Крила Бога – є спасіння вірне

Ми ж бо кричимо на всі лади
 Бий його, наказуй, засуди…
Неугодних зразу на коліна
Я правитель, от і вся причина
І з лицем наповненим смирення
Просимо у Бога всі прощення
Себе Ангелами відчуваємо
А насправді – чи кого кохаємо

                2012р.