В зимову нiч

Анатолий Павленко
Наше  місто  все  миле
Щедро  снігом  покрило,
Мов  кораловий  став  чагарник
І  не  видно  ніде
Ні  машин,  ні  людей,
Та  ще  й  місяць  за  хмарами  зник.

А  на  вулиці -  сніг,
А  на  вулиці  сніг,
На  всю  ніч,  мабуть,  взявся  йти.
А  на  вулиці  сміх,
А  на  вулиці -  сміх,
Сміх  дзвінкий  твій,  та  я  і  ти.

Ми  по  казці  йдемо,
Ми  кохання  п’ємо,
Нас  на  крилах  воно  підійма.
Хтось  хоч  бачить-таки,
Ми  щасливі  які?..
Та  шкода:  поруч  свідків  нема,

Бо  на  вулиці - сніг,
Бо  на  вулиці  сніг,
На  всю  ніч  що  зібрався  йти.
Ще  на  вулиці  сміх,
Ще  на  вулиці - сміх,
Сміх  дзвінкий  твій,  та  я  і  ти.

---