Мандаринами

Елена Славинская
Небо знову пахне мандаринами
У повітрі біло. Випав сніг
Ніжними пухнастими гардинами
На сторінки  книг.

Біла кішка пробіжить не спиниться,
Обертаючись на снігопад.
Вона знає – я її прихильниця,
Й розчиняється, як рафінад

Знову в небо.