У душi розцвiта весна

Валентина Андрущенко Франчук
 У  душі    розцвітає  весна,
 Коли  поруч  з  тобою  коханий,
 І  ти  ходиш  неначебто  п’яний,
 Наче  ще  не  прокинувсь  зі  сна.

 У  душі  розцвітає  весна,
 Серце  зайдеться  у  поцілунку,
 А  зима  все  виводить  гаптунки,
 Мов  віддячити  хоче  сповна

 За  кохання...