До дупи

Анна Сановна
Поклади-но мені на обличчя
Свої руки холодні й жорсткі,
Може сльози гарячі і чисті
Їх зігріють, хоча б на хвилину...

Ти і я з протиріч протиріччя,
Бо завжди ми були от такі -
Не пухнасті і не променисті,
А лиш дві ледве теплі жарини.

Я і ти. Ти і я. Я і ти -
Мимо мчалися цілі світи
І розчавлені падали в руки.
Зберегти - Відновить - Зберегти
Не змогла я, так само як ти
І до дупи тепер усі муки!