Думки пливуть

Ерёмин Валерий Алексеевич
Лукаво довгу ніч
Злі тіні колихають.            
Щей місяць ліхтарем
Чатує під вікном.

Думки у голові
То линуть, то згасають.
А навкруги все спить
Спокійним, мирним сном.

Ген  у долині десь...
Півні уже співають.
Туман у сизій млі
Чаїться  за  селом.

Вже й сполохи зорі
Несміло небо крають.
Мої ж думки пливуть
Рояться за пером.