очикування

Палад
очікування
~
осiнь розчулена
з неба зiрвали клапоть
духмяний
теплий
вересневий
клапоть досконалостi
клапоть синьої парчі
помережаної блистким
золотавим павутинням
старечі руки
чи не вщент понівечені часом
й де взялася у них ота шляхетна вправність
старечі руки
обережно та лагідно
згортають оте невагоме
мабуть так
пестять материні долоні
щойно випрані пелюшки
старечі руки
вміщують незбагненну річ
у потаємну шухлядку
вкладають
поряд із ладаном
певно що сховок надійний
ледь чутно клацає срібна застібка
старечі руки
трохи потомлені
красиві мов коріння пустельної акації
старечі руки
дещо хижі
із пазурами грізного птаха
смагляві
у пігментних плямах
та числених рубцях
старечі руки
мають відпочити
бо час до праці
старечим очам
най буде зірка
най буде зірка