Живе кохання...

Олег Якимчук
Радію я, що новий день настав
Що промінь сонця темряву розвіє,
У молитві твоє імя прошептав,
І серце цьому дню ще більш радіє.
Чарівна сила, щирі почуття,
Солодкий смуток, спогади і мрії
Кохана, любе-Сонечко життя
Цілюще світло, щастя і надії.
В думках ти поруч вдень і уночі,
Але так хочеться до тебе доторкнутись
І сльози смутку у моїй душі,
Так заважають щиро посміхнутись.
Я жду ту мить, щоб щастя обійняти,
Віддать тобі всю ніжність, моя мила,
В хвилини смутку згідний цілувати,
Ту землю, по якій ти вже ходила.

Фото автора