Мам

Яна Ткаченко 93
Забери мене будь-ласка, мамо,
Поверни щасливі миті.
Я ж все та, я все та сама,
Лиш шкода, що сльози вже пролиті...

Ти пробач мені, будь-ласка, мамо,
І порадь, як далі бути.
Я люблю тебе, ти чуєш, мамо?
Лиш шкода, що віру не вернути...

Зрозумій мене, будь-ласка, мамо,
Навіть в цей невдалий час.
Я створила зовсім не кіношну драму
Та прошу всього останній шанс...

І не кидай мене, будь-ласка, мамо,
Я не впораюсь одна.
Твоя віра так потрібна. Твоя саме!
Мамо, ти найкраща. І таки свята...