сверхновые

Макин Тоша
этой тёмной безлунной ночью
в обесточенном сутки городе
под сияние Чумацкого шляха
мы с тобой зажжём две новых звезды

и пускай нас винтят менты
за курение в неустановленном месте

===================================

цієї темної безмісячної ночі
в знеструмленому добу місті
під сяйво Чумацького шляху
ми з тобою засвітимо дві нові зірки

і нехай нас гвинтять менти
за паління в невстановленому місці