клерк

Макин Тоша
свежевыбритый
практически освежёванный
в костюме-тройке
в накрахмаленной манишке
спешу на службу

белозубая улыбка прорезает
утренний сумрак

==========================

свіжовиголений
в костюмі-трійці
в накрохмаленій манишці
поспішаю на службу

білозуба посмішка прорізає
ранковий сутінок