В объятьях моих

Князев Дмитрий
Засинай в обіймах моїх
Наші серця під холодною зливою
Янголи пестять долоні святих
Я бачити хочу тебе щасливою

Сніг засипає усе навкруги
Крадеться зима застелаючи кригою
Ближче до мене любов пригорнись
Ясні почуття нас накриють лавиною

Спи моє сонце на божій землі
Огріте теплом і солодкими мріями
За небосхилом пливуть кораблі
З яскравим життям і новими надіями

Світ поринає в чарівну блакить
Веселка гойдає колиску над віями
Поруч зі мною тихесенько спить
Янгол з чарівними білими крилами
               11.12.12