10. 12. 2012

Stanislava
Що насниться тобі, Дід Мороз прочитає зранку.
Чи дощитиме завтра, напевно ніхто не скаже,
Але сни розлітаються листям, блукають парком,
Поки хтось вираховує розклад небесних стражів.

Невідомо коли, але точно відомо: з кимось
До світ сонця блукатимеш містом, неначе листя.
Дід Мороз прочитає зранку те, що тобі наснилось,
І читатиме завжди все, що тобі насниться.