Зимова казка

Добрая Душенька
Дивись який  яскравий день!
Зiрки з небес спадають, в день.
Нi, не гарячi - ледянi
Так стелять ковдру - на Землi.

Дерева та кущi  смiшнi
Одягненi, в шубки, вони.
Стоять собi такi рiдненькi
Неначе  дiти  веселенькi!

До неба очi  пiдiйми,
Прийми  те, сяйво, вiд  зими!
Не бiйся, чуешь, як хохоче..
Вона  зiгрiти тебе хоче!

Дивись який яскравий день,
Зiрки спадають з неба, в день!
Зимова казка, як  у снi.
Скорiше серце вiдчини!