Farewell... Прощание...

Кристина Король
My heart is ice,                Сердце остыло,
My mind is broken,              Разум разбит,
Tears in my eyes -              Плачу от боли
Of pain. You're mocking.        И от обид.

The winter sun                Зимнему солнцу
Will not be shining             Трудно светить
Like summer star -              Летней звездою -
It’s always lying.              Просто парит.

So thank you now                Благодарю
For all your lessons,           За уроки тебя,
You don’t know how              Не расскажу,
I passed these sessions.        Какова их цена.

But I’ll survive                Выживу я,
Becoming stronger,              Стану сильней,
I’ll live my life               В мире с собой,
In peace it’s longer.           Путь мой длинней.

And please no more,             И не кричи,
No scream, no charges,          Не обвиняй,
There’s noone’s fault,          Нет здесь вины,
It’s life who judges.           Жизнь нам судья.