Все ще...

Вика Максименко
Все ще пахне літом твоя любов,
Все ще тече у жилах гаряча кров.
Все ще залишилось твоє кохання
І не стали ми не ті,
Що сиділи поряд доранку.
Все ще уважна до тебе я,
Хоч за вікно тепер зима.