Пригорни мене, мiй милий

Вика Максименко
Пригорни мене,мій милий
Я буду тим,
Що в серці на завжди
І ростоплю в твоїй душі лід.
Пригорни мене,мій милий
Я кохаю все твої руки,
А вуста мої,нехай пахнуть для тебе весною.