Першокласниця

Геннадий Королёв
Перший раз у перший клас
Донечка крокує.
Ранець, квіти, шовк, атлас...
Чого ще бракує?

І така вона струнка,
Пишна та рум'яна!
Вже доросла он яка,
Квітонька духмяна.

Згорда дивиться вона
На садок дитячий:
В школі відтепер луна
Сміх її дзвенячий.